Μπάσκετ

Κύπελλούχος ΕΚΑΣΘ ο “μπόμπερ” Καραποστόλου (photo)

Ο Σωτήρης Καραποστόλου εξακολουθεί να παίζει μπάσκετ στα 45 του και χθες αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΚΑΣΘ, με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου.  Το μέλος του τεχνικού επιτελείου των “κιτρινόμαυρων” είναι πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΚΑΣΘ και πρώτος στα τρίποντα.

Η ΚΑΕ σε ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο Σωτήρης Καραποστόλου ακολουθεί εδώ και χρόνια τον δρόμο της προπονητικής, όμως το «μικρόβιο» του παίκτη δε φεύγει εύκολα… 

 Το μέλος του προπονητικού τιμ του ΑΡΗ στέφθηκε χθες (11/05) κυπελλούχος ΕΚΑΣΘ με τη φανέλα του Κεραυνού Αγίου Παύλου, κερδίζοντας στον τελικό τον Αστέρα Πλαγιαρίου με 70-49. Έτσι, ο 45χρονος παίκτης – προπονητής, κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του Κεραυνού, όντας μάλιστα έως τώρα ο πρώτος σκόρερ (507π.) και «μπόμπερ» (99τρ.) του πρωταθλήματος Α’ ΕΚΑΣΘ, το οποίο οδεύει προς το τέλος του!

 Keep… bombing coach!

Ο Σωτήρης Καραποστόλου εξακολουθεί να παίζει μπάσκετ στα 45 του και χθες αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΚΑΣΘ, με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου. Το μέλος του τεχνικού επιτελείου των “κιτρινόμαυρων” είναι πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΚΑΣΘ και πρώτος στα τρίποντα. Η ΚΑΕ σε ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο Σωτήρης Καραποστόλου ακολουθεί εδώ και χρόνια τον δρόμο της προπονητικής, όμως το «μικρόβιο» του παίκτη δε φεύγει εύκολα… Το μέλος του προπονητικού τιμ του ΑΡΗ στέφθηκε χθες (11/05) κυπελλούχος ΕΚΑΣΘ με τη φανέλα του Κεραυνού Αγίου Παύλου, κερδίζοντας στον τελικό τον Αστέρα Πλαγιαρίου με 70-49. Έτσι, ο 45χρονος παίκτης – προπονητής, κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του Κεραυνού, όντας μάλιστα έως τώρα ο πρώτος σκόρερ (507π.) και «μπόμπερ» (99τρ.) του πρωταθλήματος Α’ ΕΚΑΣΘ, το οποίο οδεύει προς το τέλος του! Keep… bombing coach!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button