Ερασιτέχνης

Κωνσταντινίδου: «Μαγική ατμόσφαιρα, οι ξένες μας ήθελαν να μάθουν τα συνθήματα – Να έρθει ο κόσμος με τον ΠΑΟΚ»

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Άρη, μίλησε στο YellowRadio 92,8 για την πρόκριση της ομάδας στο FinalFour του Κυπέλλου, την ατμόσφαιρα στη Μίκρα και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17.00).

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω»…

«Χαιρόμαστε πολύ που ο Άρης επέστρεψε στο Final Four, βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, ήρθε πολύς κόσμος και τον ευχαριστούμε» είπε αρχικά η 24χρονη πασαδόρος και πρόσθεσε…

Για τους αντιπάλους στο FinalFour: «Θεωρώ πως θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και άγχος στις ομάδες που έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να πηγαίνουν για τους τίτλους (σ.σ. Ολυμπιακός, Θήρα) και τους ακολουθεί το “πρέπει”. Ο Άρης θα παίξει ελεύθερα και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε για το καλύτερο».

Αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση ήταν πως θα πάμε βήμα-βήμα, περιμένουμε την κλήρωση. Ίσως μια ομάδα που θα θέλαμε να κληρωθούμε να είναι ο ΠΑΟΚ γιατί απέναντί του βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλουμε να αποφύγουμε κάποιον αντίπαλο.

Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και όλα μπορεί να συμβούν. Είμαστε έτοιμες να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε ευκαιρία μας παρουσιαστεί. Μπορούμε να χτυπήσουμε τις ομάδες αυτές και το έχουμε δείξει και στην έδρα τους. Είναι δύσκολος στόχος, όμως στο τέλος θα είναι και πιο όμορφο όλο αυτό».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ την Κυριακή: «Είναι πολύ σημαντικό ματς, το περιμένουμε πως και πως. Γνωρίζουμε πως υπάρχει αγώνας ποδοσφαίρου δύο ώρες αργότερα (19.00) από το δικό μας παιχνίδι, όμως περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει. Οι ξένες μας παίκτριες τρελάθηκαν από την ατμόσφαιρα που είδαν στην Μίκρα στο τελευταίο παιχνίδι, όπως και εμείς. Μας ρωτούσαν τι λένε τα συνθήματα γιατί ήθελαν και αυτές να τραγουδήσουν μαζί με τον κόσμο. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button