Ποδόσφαιρο

Κυριάκος: «Φέτος είναι η χρονιά του Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Τάσος Κυριάκος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το ότι συνεχίζει το ποδόσφαιρο:

Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω και κάτι συμβαίνει και παραμένω. Τώρα είμαι σε μια ομάδα στα τοπικά της Λάρισας που έχουν κάποιοι φίλοι μου και θέλει να ανέβει την κατηγορία. Θέλω να τους βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το από πόσες ομάδες έχει περάσει:

Έχω… χάσει το μέτρημα. Έχω παίξει συνολικά σε 15-16 ομάδες. Έχω φανέλες από όλες τις ομάδες που έχω περάσει. Τουλάχιστον από μια από κάθε ομάδα. Και πρέπει να έχω 130 με 150 φανέλες που άλλαζα στα παιχνίδια.

Για τις καλύτερες φανέλες που έχει κρατήσει:

Από το Ελληνικό πρωτάθλημα έχω του Ριβάλντο, του Τζόρτζεβιτς, του Λιμπερόπουλου από το τελευταίο του παιχνίδι

Έχω και φανέλα με υπογραφή του Μαραντόνα. Είχε έρθει τότε στο Καραϊσκάκη για την φιέστα στα αποδυτήρια και μας είχε υπογράψει τις φανέλες.

Για τον Άρη:

Έχω κρατήσει επαφή με την ομάδα. Είναι μια ομάδα που αγάπησα και συμμετείχα σε παιχνίδια παλαιμάχων με τον Άρη.

Ακόμη και σήμερα όποτε έρχομαι ο κόσμος με αναγνωρίζει, μου μιλάει στον δρόμο και με κάνει να αισθάνομαι πολύ ευχάριστα.

Μάλιστα στα επόμενα σχέδια μου είναι η μετακόμιση μου στην Θεσσαλονίκη.

Για το αν παραμένει κοντά στο ποδόσφαιρο ως προπονητής ή μάνατζερ:

Ασχολούμαι με παίκτες. Εκπροσωπώ ένα φίλο μου που έχει γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Πηγαίνω στις μικρές κατηγορίες για να βλέπω νεαρά παιδιά. Είναι κάτι που μου αρέσει και με το οποίο ασχολούμαι πιο ενεργά.

Για την φετινή χρονιά:

Ο Άρης φέτος μας εκπλήσσει ευχάριστα. Διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Πήρε έναν Έλληνα προπονητή νέο σε ηλικία. Στην Ελλάδα πρέπει να στραφούν στους Έλληνες προπονητές και τους νεαρούς. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν διακοπούν τα πρωταθλήματα φέτος είναι η χρονιά του Άρη.

Για το πως πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης την πρώτη θέση:

Υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Από εκεί και πέρα πρέπει και ο κόσμος να κάνει υπομονή. Στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα έρθει η ισοπαλία και η ήττα.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Πιστεύω στους Έλληνες προπονητές. Θεωρώ ότι αν δώσουμε χώρο στους Έλληνες προπονητές και Έλληνες ποδοσφαιριστές θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Τον ίδιο τον Μάντζιο τον θεωρώ από τους πολύ καλούς Έλληνες προπονητές. Αν τον αφήσουν να δουλέψει όπως θέλει και του δοθεί χρόνο μπορεί να πετύχει, μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι σημαντικό ότι έχει περάσει από τον Άρη σαν παίκτης.

Για τον στόχο της ομάδας:

O στόχος του Άρη πρέπει να είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Να πηγαίνεις βήμα-βήμα, να κερδίζεις κάθε Κυριακή και στο τέλος να κάνεις και ταμείο.

Για το αν ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ της τελευταίες 20ετιας:

Σίγουρα έχει. Έχει ανέβει επίπεδο ο Άρης αγωνιστικά και σε όλους τους τομείς. Το γήπεδο έχει ομορφύνει, το προπονητικό κέντρο είναι σε καλό επίπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button