Ποδόσφαιρο

Κρατάει το πλάνο, καλύπτει το κενό

Σε διαδικασία δοκιμών μπήκε ακόμα πιο έντονα από χθες ο Άρης, με την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (05/03, 17.30) ματς με τη Λαμία να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Τόλης Τερζής καλείται να διαχειριστεί το σημαντικό κενό του Ρουπ, έχοντας βέβαια τα ευχάριστα με την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία και ενώ από σήμερα καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι “κλειδί” για τον Άρη, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτη που μπορεί να καλύψει το κενό του Ρουπ στον άξονα και να διατηρηθεί το 4-3-3, όντας δίπλα στον Νταρίντα. Ένα σενάριο που ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας για τον Ιτούρμπε ή τον Χριστοδουλόπουλο.

Εάν ο Γκαρσία δεν προλάβει να είναι έτοιμος για την ενδεκάδα- πράγμα δύσκολο- ή ο Τερζής αποφασίσει να τον κρατήσει στα πλάγια, τότε το 4-2-3-1 είναι μονόδρομος.

Από σήμερα θα φανούν περισσότερο για τις σκέψεις του Τερζή, με το 4-3-3 να είναι σε πρώτο πλάνο, ειδικά από τη στιγμή που έχει αποδώσει τόσο καλά για τον Άρη στα τελευταία παιχνίδια και ταιριάζει στις συνθήκες της κλειστής άμυνας που θα συναντήσει η ομάδα στον αγώνα της Κυριακής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button