Μπάσκετ

Κρίσιμο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ για Πανιώνιο και τηλεοπτικά

Δεν είναι υπερβολή ότι η Basket League κινδυνεύει να… τιναχτεί στον αέρα λόγω του Πανιωνίου και των τελευταίων εξελίξεων.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο νυν ιδιοκτήτης, με επιστολή του στον ΕΣΑΚΕ υπογράμμισε ότι θα περιμένει την απόφαση της Ε.Ε.Α. Και ότι δε μπορεί από μόνος του, χωρίς Γ.Σ. των μετόχων, να πάρει απόφαση αποχώρησης της ομάδας από το επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Τυπικά έχει δίκιο. Στη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. που είναι επίσης προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη (1/10) θα κριθεί το μέλλον του Πανιωνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς Ερασιτέχνη, γίνεται μια προσπάθεια, έστω και την τελευταία στιγμή, μήπως βρεθούν οι 60 χιλιάδες για την εγγυητική.

Πρώτο ερώτημα: Αν όντως βρεθούν τα χρήματα για την εγγυητική, είναι αρκετό για να ελπίζει ο Πανιώνιος; Κι έτσι καταλήγουμε σ’ ένα δεύτερο ερώτημα: Στην περίπτωση αυτή, τι θα συμβεί αν οι Νεοσμυρνιώτες ζητήσουν αναβολή από την ΕΕΑ; Και την πάρουν;

Ο ΕΣΑΚΕ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε περίπτωση αποχώρησης του Πανιωνίου, είναι έτοιμος για νέα κλήρωση. Από την Παρασκευή (2/10) κιόλας, προκειμένου να κάνουν και οι ομάδες τον προγραμματισμό τους.

Σε περίπτωση που πάει αναβολή η υπόθεση του Πανιωνίου από την Ε.Ε.Α. τότε δεν αποκλείεται (είναι το πιθανότερο μάλιστα) να οδηγηθούμε σε αναβολή του πρωταθλήματος. Κι αυτό θα δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ανακατωσούρα!!!

Επίσης στο καθοριστικό σημερινό Δ.Σ θα συζητηθεί το πως θα μοιραστούν τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ.

Με Πανιώνιο μέσα ή χωρίς;

Κι αν υπάρξει αναβολή (κάτι που κανείς δε θέλει) τι θα συμβεί;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button