Ποδόσφαιρο

Κούπερ ο τελευταίος που ανανέωσε, 11 χρόνια και 11 προπονητές πριν

Ο πρώτος προπονητης που ανανεώνει την συνεργασία του με τον Άρη μετά από 11 χρόνια θα είναι ο Μίχαελ Ένινγκ, αν υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Συγκεκριμένα ο τελευταίος που είχε ανανεώσει με την ομάδα του Άρη ήταν ο Έκτος Ραούλ Κούπερ, τον Δεκέμβριο του 2009, όταν το συμβόλαιο του επεκτάθηκε κατά έναν χρόνο (έως το καλοκαίρι του 2011 αντί για αυτό του 2010).

Από εκεί και πέρα Μιχαλήτσος, Τσιώλης. Πρόμπιερζ, Μασάδο, Κατσαβάκης, Αλκαράθ, (ξανά) Μχιχαλήτσος, Παπαδόπουλος, Χατζηνικολάου, Μιλίνκοβιτς (ξανά) Παπαδόπουλος Ερέρα και Παντελίδης πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, δίχως όμως να ανανεωθεί ποτέ η συνεργασία με κανέναν τους.

Έτσι, έπειτα από 11 χρόνια, 11 προπονητές και 13 θητείες ο Ένινγκ έχει την ευκαιρία να είναι ο πρώτος που θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Για την ιστορία τελευταίος προπονητής που ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με τον Άρη ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button