Ποδόσφαιρο

Κουέστα: «Τιμή μας να δώσουμε στον Άρη αυτό που του αξίζει»

Όσα είπε ο αρχηγός του Άρη ενόψει τελικού!

Για το πόσο θέλει το κύπελλο:

Δεν είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, είμαι ένα με την ομάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ονειρευόμαστε έναν τίτλο με τον Άρη και τώρα είμαστε πάρα πολύ κοντά. Γνωρίζουμε ότι όλος ο κόσμος είναι γύρω από την ομάδα, όλοι το αξίζουν και για αυτό θα παλέψουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε.

Για τον κόσμο:

Είναι ξεκάθαρο ότι για εμάς ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά τις τελευταίες μέρες μας πέρασε το μήνυμα για το πως πρέπει να αγωνιστούμε.

Προσωπικά το να παίξω έναν τελικό χωρίς την παρουσία κόσμου είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Εμείς γνωρίζαμε ότι θα ήταν με κόσμο ο τελικός, δεν ξέρω τι άλλαξε μετά.

Όλος ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας περιμένει στην επιστροφή, είναι τιμή μας να δώσουμε στον Άρη ότι του αξίζει.

Ενώ συνέχισε:

Κάθε φορά που περνούσαμε έναν γύρο το πιστεύαμε ακόμη περισσότερο. Έχουμε φτάσει στον τελικό με στόχο να κερδίσουμε, ο κόσμος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εδώ, αλλά αισθανόμαστε τη σιγουριά ότι είναι δίπλα μας.

Για το ότι κρίνεται και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο:

Η πρόκριση στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντική, αλλά πιο σημαντική είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Με την κατάκτηση του κυπέλλου γράφουμε ιστορία.

Σίγουρα η αλλαγή προπονητή μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ψυχολογικά, εμείς έχουμε δουλέψει, έχουμε αναλύσει πολλά πράγματα, για εμάς αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση.

Για τους αποκλεισμούς των προηγούμενων ετών:

Αποκλειστήκαμε πολλές φορές άδικα με πολύ οδυνηρό τρόπο, στα τελευταία λεπτά και δευτερόλεπτα. Το ποδόσφαιρο όμως αυτό είναι και δεν αλλάζει.

Σίγουρα χρειαζόμαστε την τύχη που μας έλλειψε όλα τα υπόλοιπα χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button