Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Δουλεύουμε εντατικά για αυτό το παιχνίδι-Ο τελικός πρέπει να γίνεται με κόσμο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο φορ του Παναθηναϊκού στη Συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ του τελικού.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πως κύλησε η τελευταία εβδομάδα:

Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ εντατικά για αυτό το παιχνίδι, είναι ο μοναδικός στόχος το κύπελλο. Έχουμε κάνει μεγάλη δουλειά με το προπονητικό επιτελείο σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Πλέον ο στόχος είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα.

Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι.

Για την πίεση στον Παναθηναϊκό:

Είμαστε όλοι επαγγελματίες, έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση και είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, έχουμε μαζί μας 90 ή 120 λεπτά να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε το κύπελλο και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για την απουσία του κόσμου:

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι ο κόσμος μας δίπλα, έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε με τον κόσμο στο πλάι μας. Πρέπει κάθε φίλαθλος να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και χαρά. Πάνω από όλα πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα ώστε ο τελικός να γίνεται όπως πραγματικά πρέπει με φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Για το κλίμα στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες:

Το κλίμα ήταν πάντα πολύ καλό, ο κόουτς μας γνωρίσει και μας βοήθησε πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για το παιχνίδι που έρχεται.

Για την πίεση που έχει καθώς είναι από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες για τον Παναθηναϊκό.

Δεν με βαραίνει καθόλου, είναι ένα κίνητρο για εμένα. Ίσα-ίσα αυτή είναι η δουλειά μου, θέλω να βοηθάω την ομάδα, να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button