Ποδόσφαιρο

«Κοντά σε ομάδα της Τουρκίας ο Μαντάτοφ»

Ότι ο φορ της Λέγκια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την τέταρτη του πρωταθλήματος της Τουρκίας αναφέρουν Πολωνικά μέσα.

Ο Μαντάτοφ είναι ένας από τους παίκτες τους οποίους εξετάζει ο Άρης για την κορυφή της επίθεσης. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Πολωνίας, και αρκετές ομάδες θέλουν να «αρπάξουν» την ευκαιρία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Πολωνικά ΜΜΕ στο «παιχνίδι» της απόκτησης του, έχει μπει η Μπασάκσεχιρ. Πρόκειται για την τέταρτη της βαθμολογίας της Super League της Τουρκίας, η οποία ψάχνει έναν σέντερ φορ που θα την κρατήσει στις υψηλές θέσεις.

Όπως μεταδίδεται στην Πολωνία, ο Μαντάτοφ είναι θετικός σε μία μετακίνηση στην Μπασακσεχίρ και πλέον η… μπάλα είναι στα πόδια των Τούρκων, που θα χρειαστεί να διαπραγματευτούν με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button