Ποδόσφαιρο

Κλεψίματα, τάκλιν και ένα πόδι… θάνατος: Αυτό είναι το “κέντρο” του Άρη την νέα χρονιά

Με την επιλογή του Τζέγκο ο Άρης προσθέτει ποιότητα στο κέντρο ενώ αυξάνει τον ανταγωνισμό.

Οι κιτρινόμαυροι από χθες ήρθαν σε συμφωνία με τον 28χρονο χαφ Τζέιμς Τζέγκο που θα ενισχύσει το κέντρο τους.

Πρόκειται για έναν χαφ από τον οποίο φέτος… δεν περνούσε τίποτα. Στο Αυστριακό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα της Αούστρια Βιένης μέτρησε 77 τάκλιν, επίδοση η οποία αποτελεί την κορυφαία στην φετινή Bundesliga. Αποτελεί εγγύηση για ένα κέντρο από το οποίο θα… ματώνεις για να περάσεις.

Στα χαφ πάντα υπάρχει ο Λούκας Σάσα. Ο άνθρωπος που ήταν μακράν ο κορυφαίος “κλέφτης” του φετινού πρωταθλήματος. Φέτος λόγο και του στησίματος της ομάδας -και ας ήταν εκ των κορυφαίων- δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δώσει το 100% του εαυτού του. Πρόκειται άλλωστε για ποδοσφαιριστή ο οποίος μεταξύ άλλων μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Την νέα χρονιά αναμένεται ένας ακόμη καλύτερος Σάσα, πιο “άνετος” και πιο απελευθερωμένος από το να χρειάζεται να αλλάζει θέσεις ή να δίνει το 70% των δυνάμεων του για να καλύπτει τα αμυντικά κενά.

Τέλος υπάρχει και ο Χαβιέ Ματίγια. Με πόδι που “πετάει φωτιές”, περισσότερες ανάσες από πέρυσι και ξεκάθαρη ικανότητα στο να φτιάχνει παιχνίδι ο Ισπανός αναμένεται να δώσει πολλά πράγματα (και) την νέα χρονιά.

Με τους τρεις αυτούς στο ρόστερ της ομάδας θα υπάρξουν δύο ακόμη θετικά. Αρχικά σε σχέση με φέτος όλοι πρόκειται να έχουν περισσότερες ανάσες. Φέτος άλλωστε Ματίγια και Σάσα έπαιξαν συνολικά 87 παιχνίδια με την φανέλα του Άρη!

Το άλλο κομμάτι είναι αυτό του ανταγωνισμού. Κανείς πλέον δεν μπορεί να έχει την θέση του σίγουρη, ενώ ο προπονητής δεν έχει “δεμένα” τα χέρια του σε περίπτωση καρτών, τραυματισμών ή ακόμη και ενός ντεφορμαρίσματος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button