Ποδόσφαιρο

Κατσιαρός: «Στο 50-50 η πρόκριση με Ολυμπιακό, πρώτος στόχος να μην δεχθεί ο Άρης γκολ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον σεισμό:

Με βρήκε στο μαγαζί, ένιωσα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ήταν τόσο δυνατός που τον ένιωσα μέχρι εδώ.

Για την εβδομάδα που ακολουθεί:

Είναι το πιο σημαντικό τετραήμερο για την ομάδα μας. Είναι όλα υπέρ μας αυτήν την στιγμή. Έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό που το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Τις ομάδες τις φτιάχνουν οι πορείες, οι τελικοί, οι κατακτήσεις.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

Η σοβαρότητα και η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα είναι αυτό που σε γεμίζει. Ότι και να γίνει δεν θα τελειώσει κάτι, αλλά εμένα με ευχαριστεί που η ομάδα μου μαζί με τον Ολυμπιακό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι που δεν είναι Αρειανοί κάθονται και βλέπουν Άρη, αυτό εμένα με γεμίζει.

Για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

Το βασικό είναι να μην δεχτεί η ομάδα γκολ. Έχουμε αποδείξει ότι σε όλα τα ματς σκοράρουμε, αν κρατήσουμε το μηδέν ακόμη και στο 80′ να βάλουμε ένα γκολ θα καταφέρουμε να προκριθούμε.

Αν η ομάδα δεχθεί πρώτη γκολ θα αλλάξει όλο το σύστημα, όλη η αντίληψη του παιχνιδιού.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

Για εμένα η πρόκριση είναι 50-50. Η εικόνα που βλέπω από την ομάδα είναι πως είμαστε συγκρατημένοι και σταθεροί, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Αν δεν δεχτούμε γκολ πιστεύω ότι θα προκριθούμε.

Για το 1-4 επί του ΠΑΟΚ στο οποίο ήταν παρών:

Ήταν ηχηρό αυτό που είχε γίνει. Η ομάδα είχε ανέβει από την Β’ Εθνική, ήταν ένα Αυγουστιάτικο ντέρμπι και πήραμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.

Σε ένα Άρης-ΠΑΟΚ δεν μετράει τίποτα βέβαια, και κερδίσαμε με ένα σκορ που έκανε την νίκη μας ακόμη πιο σημαντική. Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε από Παρασκευή πρωί.

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να ξεκινήσει την σεζόν με τον Μάντζιο:

Ο πρόεδρος βλέπει κάτι στο πρόσωπο κάθε προπονητή, δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να είχε γίνει.

Ίσως είναι και καλό όπως έγιναν τα πράγματα. Ο Άρης έχει έναν προπονητή που ξέρει την Ελλάδα, ξέρει τον Άρη και έχει κάνει και «αγροτικό» σε πολλές ομάδες. Ξέρει πως να διαχειριστεί καταστάσεις και ποδοσφαιριστές.

Και ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει και να φτιάξει κάτι καλό. Μία ομάδα με φιλοδοξίες έχει πολύ καλές πιθανότητες.

Η ομάδα έχει χτίσει σε αυτό που είχαμε. Ότι έπαιζε ήδη καλό ποδόσφαιρο και έχει προσθέσει πλέον πράγματα για αυτό.

Για τον Μήτρογλου:

Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που χρειάζεται χρόνο. Όλοι περιμέναμε ότι θα πάρουμε έναν σέντερ φορ που θα κλείνει τα μάτια και θα τα βάζει όλα μέσα. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Θα χρειαστεί όμως χρόνο, να βρει τα πατήματα του και να νιώσει δυνατός.

Έκανε προπονήσεις στην Μαρσέιγ, αλλά δεν έπαιρνε παιχνίδια. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για τον Δεληζήση:

Είναι ένας άνθρωπος αγωνιστής, δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε, δίνει το 100% πάνω στο γήπεδο και καταφέρνει πολύ καλά ότι προσπαθεί να κάνει. Μακάρι να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στον Άρη.

Και για μετά είναι σημαντικό να μείνει κοντά στην ομάδα. Είναι σημαντικό να μένουν στην ομάδα άνθρωποι οι οποίοι την νιώθουν, ξέρουν τι χρειάζεται και θα προσπαθήσει να την πάει προς τα πάνω.

Για τον Γκάνεα:

Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που κρίναμε πολύ γρήγορα και πολύ αυστηρά λόγω του Κόρχουτ. Επειδή είχαμε έναν ποδοσφαιριστή λίρα εκατό στην θέση του. Αλλά δεν τον βοήθησε το σύστημα που παίζαμε, και από όσο ξέρω δεν γνώριζε καλά αγγλικά όταν ήρθε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button