Ποδόσφαιρο

Κατέκτησε το πρωτάθλημα με πρώην ομάδα του Σάσα ο Σωτηρίου!

Με τον καλύτερο τρόπο (σε συλλογικό επίπεδο) ξεκίνησε νέα περιπέτεια του Πιέρου Σωτηρίου, που τον Ιανουάριο είχε απασχολήσει την ομάδα του Άρη.

Ο Άρης στην προσπάθεια του να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μεταξύ άλλων στράφηκε στην περίπτωση του εγνωσμένης αξίας Κύπριου σέντερ φορ, Πιέρου Σωτηρίου.

Τελικά η περίπτωση του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των απαιτήσεων της Αστάνα, με τον 28χρονο σέντερ φορ να καταλήγει στην Βουλγαρία και την Λουντογκόρετς, που τυχαίνει να είναι η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Λούκας Σάσα πριν τον Άρη.

Εκεί ο ίδιος δεν έκανε ιδιαίτερα καλή πορεία καθώς είχε μόλις δύο γκολ σε 13 παιχνίδια, η ομάδα του όμως κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τον Κύπριο φορ να παίρνει φυσικά και ο ίδιος έναν ακόμη τίτλο στην καριέρα του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button