Ποδόσφαιρο

Κακός Άρης, όλα λάθος και ήττα (1-3) από την ΑΕΚ

Η ομάδα έδειξε άσχημη εικόνα και δέχθηκε ήττα με 1-3 από την ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες για τον Κουλμπάκοφ και το πρώτο πέναλτι το οποίο έδωσε.

Το χειρότερο δυνατό 45λεπτο…

Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα στο παιχνίδι, δίνοντας χώρο στην ΑΕΚ η οποία βρήκε προϋποθέσεις από το ξεκίνημα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν.

Στο 12ο λεπτό μάλιστα ο Λόπες μπήκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε «εύκολα» πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λίντσεϊ Ροζ. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τάνκοβιτς που έκανε το 0-1.

Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να απειλήσουν και έβαλαν την μπάλα στην περιοχή, χάνοντας ευκαιρίες στο 17′ και το 20′ με τα σουτ των Μπερτόγλιο και Σίλβα να μην είναι όσο απειλητικά θα έπρεπε.

Ένα λάθος όμως του Σούντγκρεν στο 28′ έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ για καλή αντεπίθεση, η οποία κατάληξε με τον Βασιλαντονόπουλο να πλασάρει σε κενή εστία μετά από πάσα του Ανσαριφάρντ για το 0-2…

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στο 36ο λεπτό, με τον Ροζ να διώχνει και στην συνέχεια να βρίσκει τον Γαλανόπουλο με τον Κουλμπάκοφ να δίνει πέναλτι και τον Ανσαριφάρντ να γράφει το 0-3, σκορ που ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο.

Μείωσε ο Μαντσίνι, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο ο Άρης

Ο Άρης στο δεύτερο μέρος μπήκε όπως θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Κράτησε μπάλα, ήταν ανώτερος και δημιούργησε ευκαιρίες. Απείλησε με φάουλ του Μαντσίνι και σουτ του Μπερτόγλιο, μέχρι να έρθει το 56ο λεπτό.

Μετά από κλέψιμο ο Σίλβα έκανε πολύ ωραία κούρσα, βρήκε τον Μάνο και εκείνος έδωσε στον Μαντσίνι που με πολύ ωραίο τελείωμα μείωσε το σκορ σε 1-3.

Στην συνέχεια παρόλα αυτό οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να απειλήσουν παραπάνω. Ο Κουέστα αντέδρασε σωστά σε τετ α τετ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 79ο λεπτό είπε «όχι» σε τετ α τετ του Σιμάνσκι, που όμως δημιουργήθηκε από δικό του λάθος.

Στο 80 ο Άρης απείλησε ξανά με τον Λόπες να σώσει σε σουτ του Σάσα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μάνος πλάσαρε από πλάγια θέση με τον Τσιντώτα να παραχωρεί κόρνερ.

Με την συμπλήρωση 90 λεπτών υπήρξε φάση για πιθανό πέναλτι σε διπλή φάση με μαρκάρισμα στον Ροζ και σουτ του Μπερτόγλιο που χτύπησε σε χέρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button