Ποδόσφαιρο

Κακή και άτυχη σεζόν για Ιντέγε, ακούραστος ο Σιώπης: Όσα έκαναν αυτοί και οι ομάδες τους

Η Super Leauge της Τουρκίας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παρακολουθεί δύο παίκτες που πέρασαν πρόσφατα από την Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος είναι ο Μπράουν Ιντέγε ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τους κιτρινόμαυρους συμφώνησε με την ομάδα της Γκεζτέπε για την σεζόν 2020/21.

Τα πράγματα πάντως δεν πήγαν όπως θα τα ήθελε ο Νιγηριανός, καθώς μετά αντιμετώπισε τόσο προβλήματα τραυματισμού, όσο και κορωνοϊό ενώ και όποτε ήταν υγιής δεν βρήκε ρυθμό.

Σε συνολικά 30 ματς είχε 3 γκολ αλλά και 3 ασίστ με την ομάδα του να καταλήγει στην 10 θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς.

Από την άλλη ο Μανώλης Σιώπης όπως πάντα δεν… σταμάτησε να τρέχει. Έπαιξε 38 παιχνίδια και έμεινε εκτός αποστολής μόνο σε ένα παιχνίδι που ήταν τιμωρημένος.

Ο ίδιος δεν σκόραρε, αλλά έδωσε μία ασίστ, ενώ η Αλάνιασπορ στην οποία αγωνίζεται ολοκλήρωσε την σεζόν στην έβδομη θέση με συνολικά 60 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button