Ερασιτέχνης

Και τώρα η άνοδος!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης παίρνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι!

Οι κιτρινόμαυροι απέκλεισαν τον Ιωνικό και τώρα χρειάζεται να κερδίσουν μία σειρά ακόμη για να κατακτήσουν την άνοδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣ:

Η ομάδα πόλο Ανδρών του ΑΡΗ επικράτησε σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στα πέναλτι με 16-14 επί του Ιωνικού Νίκαιας και έκανε το 2-1 στη σειρά, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά των play-offs για την άνοδο στην Α1.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 0-2, αλλά ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε σε 4-4. Ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία με πέναλτι να αυξήσει και πάλι τη διαφορά στα δυο τέρματα αλλά ο Σαλαμάνης είπε “όχι” δις στους παίκτες του Ιωνικού και οι “κιτρινόμαυροι” ισοφάρισαν σε 7-7 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο ΑΡΗΣ με πέναλτι πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στον αγώνα με 8-7. Στη συνέχεια υπήρχαν διάρκειες εναλλαγές στο σκορ και από τις δυο ομάδες, με τον Ιωνικό στο τέλος της τρίτης περιόδου να κάνει το 10-11. Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν στο σκορ και η κανονική διάρκεια τις βρήκε ισόπαλες με 13-13 και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Με εξαιρετικό τον Σαλαμάνη η ομάδα μας επικράτησε με 16-14 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα διεκδικήσει την άνοδο.

Οκτάλεπτα: 4-5, 7-7, 10-11, 13-13, (16-14 πεν.)

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου, Καλαμπόκας 2, Ζιούτας, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος, Παπαδόπουλος Δ. 1+1, Παυλίδης Β., Γκοτσόπουλος, Μπάσελ 4+1, Σολογάνης 1, Σιώπκας 4, Κούστας, Τάτσης 1+1, Ταγρές.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αρσένης Μαρούλης): Τσαλίκης, Φέγγος Δαλαμπέκης, Μακαντάνης, Μπουργούρης 1, Κατρίτσης 1, Χέλμης 0+1, Αλευρόπουλος, Μπαγλατζής 3, Ζουρίδης 3, Μπόγρης 1, Μήλας 4, Πάνης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button