Ποδόσφαιρο

Καζναφέρης: «Μόνο στο μπάσκετ δίνεται το πέναλτι του Σφιντέρφσκι»

Ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε στο Απόλλων-ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κασναφέρης.

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM:

Τηλεοπτικά και μπασκετικά είναι πέναλτι το πάτημα στη φάση του Σφιντέρσκι, αλλά στο ΠΑΣ-Παναιτωλικός έγιναν τρία πατήματα και το VAR κοιμήθηκε. Βλέπεις τη συνολική εικόνα και την προδιάθεση ενός διαιτητή. Στο πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ πριν υποδειχθεί τελικά οφσάιντ, ποια είναι η παράβαση που έδωσε ο Παπαπέτρου; Από τα τρία πέναλτι που έδωσε χθες συνολικά τα δυο είναι κακοσμία. Στο τρίτο πέναλτι τι να τα κάνει τα χέρια του ο άνθρωπος;

Μετά τη συμπεριφορά και του VAR στο 95’, όταν δεν τον κάλεσε να του πει ότι δεν υπάρχει παράβαση, έχω αμφιβολία αν θα επενέβαινε και στη φάση του πρώτου πέναλτι. Τα πάντα υπέρ του μεγάλου, να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Είμαστε μια ομάδα ταλαιπωρημένη, το Απολλωνάκι. Ξεκινήσαμε με τόσα προβλήματα, θέλουμε σεβασμό, τίποτα παραπάνω.

Τα έχουμε διαλύσει όλα πλέον. Μαζεύονται οι τέσσερις μεγάλοι και επιλέγουν τον αρχιδιαιτητή. Εμείς οι υπόλοιποι τι είμαστε, παρακατιανοί που βρισκόμαστε εδώ για να συμπληρώνουμε το πρωτάθλημα; Το VAR έχει βοηθήσει πολύ τα πράγματα, αλλά δεν χρησιμοποιείται ομοιόμορφα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button