Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: Στη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο τα πρώτα φετινά διαρκείας

Από σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Άρη και τα πρώτα δόθηκαν σε δύο ανθρώπους που συγκίνησαν όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Αναλυτικά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

Η Μελίνα Τσαμπάνη συγκίνησε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, και όχι μόνο, με τα δάκρυά της στη μεγάλη ανατροπή της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, απέναντι στην ΑΕΚ (3-2), στα play offs της περσινής Super League.

Η ιστορία της ήταν ακόμα πιο συγκινητική. Και τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, τα οποία βγήκαν σήμερα Τρίτη (13/09) στην κυκλοφορία, δε θα μπορούσαν παρά να πάνε στην ίδια και τον γιο της, Κωνσταντίνο Τσανακίδη.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο είναι προσφορά δύο φίλων του ΑΡΗ οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Εμείς περιμένουμε τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο στον φυσικό χώρο τους, στην κερκίδα του γηπέδου στο οποίο παίζει ο ΑΡΗΣ, με την ελπίδα να τους ανταποδώσουμε τη συγκίνηση που μας προσέφεραν και την αγάπη τους για τον ΑΡΗ, με τη χαρά όσο το δυνατόν περισσότερων νικών.

Ραντεβού στο «Nick Galis Hall»!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button