Μπάσκετ

Αύριο το φιλικό με ΑΠΟΕΛ, έμεινε στη Θεσσαλονίκη ο Σανόγκο

Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή του Άρη ενόψει του αυριανού (14/09) φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ του Λευτέρη Σούμποτιτς.

Οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

Η αποστολή του ΑΡΗ βρίσκεται στη Λευκωσία της Κύπρου, όπου την Τετάρτη 14/09, στις 20:00, θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε φιλική αναμέτρηση.

Ο ΑΡΗΣ αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της κυπριακής ομάδας, της οποίας ηγείται διοικητικά ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο «κιτρινόμαυρο» μπάσκετ, ο Πέτρος Πάλμας και προπονητικά ένας κόουτς ο οποίος δε χρειάζεται… συστάσεις, αναφορικά με τη συνδρομή του στη γιγάντωση του ΑΡΗ, ως παίκτης και τεχνικός ηγέτης. Ο λόγος για τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο προσβλήθηκε από ίωση και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, εν όψει και των δύο προσεχών φιλικών αγώνων, με τον Κολοσσό H Hotels, το Σάββατο 17/09 και την Κυριακή 18/09.

Την αποστολή του ΑΡΗ, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, απαρτίζουν οι: Χάγκινς, Τολιόπουλος, Φίλλιος, Χαβαλές, Νότε, Νετζήπογλου, Σχίζας, Σιδηροηλίας, Χόρκλερ, Καββαδάς, Γκούντγουιν, Σιδέρης.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θα προπονηθούν σήμερα (13/09) το απόγευμα και αύριο το πρωί στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, πριν από το αυριανό φιλικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button