Μπάσκετ

Κέκελης: «Το κλειδί οι Έλληνες, αυτονόητη η πίεση στον Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής του Αριστοτέλη Φλώρινας, Σπύρος Κέκελης.

Αρχικά για τον Κρις Ουάμπα τον οποίο έχει ως παίκτη ανέφερε:

Είναι ένα παιδί που διψάει για μπάσκετ, δουλεύει κάθε μέρα. Έχει πέσει σε μια συγκυρία που δεν τον βοηθάει όσο θα έπρεπε για την εξέλιξη του. Αργά ή γρήγορα όμως θα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλει.

Ενώ συνέχισε:

Είναι πάρα πολύ τυχερός γιατί τον ανακάλυψε ο Λάζαρος ο Παπαδόπουλος και τον βοήθησε πάρα πολύ ο κόουτς Αγγέλου και σε εμάς βρίσκει χρόνο συμμετοχής για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Για το Άρης-Ηρακλής:

Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Δυστυχώς όχι ένα ντέρμπι από τα παλιά γιατί στα παλιά όλη η πόλη θα ασχολούταν με το ματς. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες οπότε δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη για το απόγευμα.

Έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει οι προπονητές να βγάλουν λαγούς από το καπέλο.

Για την πίεση που υπάρχει στον Άρη:

Η φανέλα του Άρη είναι βαριά και η ιστορία μεγάλη. Όποιες συνθήκες και αν επικρατούν δεν μπορείς να αναιρέσεις όσα έχει ζήσει ο κόσμος. Όσοι έχουν ζήσει τον Άρη στον πάγκο πρέπει να ζουν με την πίεση, έτσι και ο κόουτς Καμπερίδης.

Για τον ρόλο που θα παίξουν οι Έλληνες:

Θεωρώ ότι βάση των συνθηκών οι Έλληνες θα κρατήσουν μια ομάδα στα δύσκολα. Το έχει γράψει η ιστορία, το έχουμε δει καθημερινά και θεωρώ ότι θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι.

Για την φετινή Basket League και τις λιγότερες ομάδες:

Το πρωτάθλημα χάνει την ανταγωνιστικότητα του. Όσο υπάρχουν λίγες ομάδες, όσο δεν υπάρχουν στόχοι τα μπάτζετ είναι μικρότερα και το θέαμα χειρότερο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button