Ποδόσφαιρο

Κάντιθ-Μπέτις 1-2: Απίθανη ανατροπή και φουλ για… σεντόνι η Μπέτις

Μεγάλη Μπέτις στο Estadio Nuevo Mirandilla! Η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε τρελή ανατροπή επί της Κάντιθ (1-2) και βρίσκεται στο… κατώφλι του Champions League

Μυθική ανατροπή της Μπέτις στο Estadio Nuevo Mirandilla! Μέσα σε επτά λεπτά (78΄, 85΄), η ομάδα της Ανδαλουσίας ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο (1-2). Με τη νίκη επί της Μπέτις, η ομάδα του Πελεγκρίνι… ονειρεύεται Champions League. Βρίσκεται στην 5η θέση με 56 πόντους και κυνηγάει τις Μπαρτσελόνα, Σεβιλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με την Κάντιθ να ανοίγει το σκορ στο 58ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους και ο Αλέχο, από κοντά, νίκησε τον Μπράβο για το 1-0. Το γκολ των γηπεδούχων αφύπνισε την Μπέτις, με τον Πελεγκρίνι να φέρνει τούμπα το ματς με δυο αλλαγές Ο έμπειρος προπονητής πέρασε στο παιχνίδι τους Ιγκλέσιας και Τέγιο, οι οποίοι βοήθησαν την Μπέτις να φτάσει σε ολική ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά.

Ο Τέγιο σούταρε εκτός περιοχής, μετά από πάσα-τακουνάκι του Φεκίρ, και έκανε το 1-1. Στο 84′, μετά από χρήση VAR, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι, υπέρ της Μπέτις, με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας να ευστοχεί για το 1-2. Ετσι, οι Ανδαλουσιανοί έφτασαν στη νίκη και βρίσκονται μια ανάσα από τις θέσεις του Champions League.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακάπο, Ερνάντεθ, Σουστ, Εσπίνο, Αλέχο (64′ Σομπρίνο), Φεντέ (86′ Φερνάντες), Αλκαράθ, Ιντρίσι (86′ Λοζάνο), Νεγρέδο, Πέρες

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Σαμπάλι (68′ Μπεγερίν), Πετσέλα, Μπάρτρα, Μορένο, Ροντρίγκεθ, Γκουαρδάδο (68′ Χοακίν), Κανάλες, Χουάνμι (77′ Τέγιο), Φεκίρ, Γουίλιαν Ζοσέ (60’Ιγκλέσιας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button