Ποδόσφαιρο

Θυμήθηκε πάλι τον Άρη ο… χαϊδεμένος Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά ο Τούρκος τεχνικός των πράσινων θυμήθηκε πάλι το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ματς στο οποίο ο Άρης είχε να αντιμετωπίσει πέραν των καλαθοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και τους τρεις διαιτητές, αλλά ο Εργκίν Αταμάν είχε παράπονα, για αντι-μπάσκετ από τον Άρη.

Φυσικά σε εκείνο το ματς ο Τούρκος προπονητής έμεινε στο γήπεδο και δεν αποβλήθηκε, όπως στους δύο πρώτους τελικούς, επειδή οι… γκρι έκλεισαν τα μάτια και τα αυτιά τους…

Χθες είχαμε μάλιστα και μία ξεκάθαρη φάση, με τον Ναν να χτυπάει με τον αγκώνα του παίκτη του Ολυμπιακού, δεχόμενος κανονικά το αντιαθλητικό φάουλ, ενώ κάτι παρόμοιο είχε κάνει στο ματς με τον Άρη απέναντι στον Ριντ, αλλά δεν δόθηκε τίποτα…

Πράσινοι και κόκκινοι είναι ντροπή να μιλούν για τη διαιτησία, γιατί και η πρόκληση έχει όρια…

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν: “Παίξαμε μπάσκετ σήμερα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Το δείξαμε σε όλους. Σας παρακαλούμε αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα και στο ΣΕΦ, το είπα και στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον Άρη. Παίξτε μπάσκετ. Όχι φούτμπολ. Οι ίδιοι διαιτητές δεν μας αφήνουν να παίξουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button