Ποδόσφαιρο

Ο διαφορετικός ρόλος του Μοντόγια

Ο Μάρτιν Μοντόγια θα θυμάται σίγουρα την πρώτη του χρονιά στον Άρη, παρά τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, καθώς έζησε μία… περίεργη κατάσταση.

Αυτό το συμπέρασμα έχει να κάνει τόσο με τον τρόπο που ξεκίνησε, αλλά κυρίως με τον τρόπο που εξελίχθηκε για τον ίδιο, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που αποτελούσε απλά μία εξαίρεση στο πέρασμα των χρόνων.

Η κατάσταση του Ματαρίτα ανάγκασε τον Άκη Μάντζιο να… μεταθέσει τον Μοντόγια στο αριστερό άκρο της άμυνας για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Ένας ρόλος που τον ανέλαβε στο παρελθόν, αλλά μονάχα για λόγους ανάγκης.

Πριν τον Άρη ο Μοντόγια είχε παίξει συνολικά 27 ματς ως αριστερό μπακ. Με το φινάλε της περσινής σεζόν, ο Ίβηρας αμυντικός συμπλήρωσε 21 συμμετοχές ως αριστερός μπακ. Δηλαδή σχεδόν τον αριθμό που είχε για πάνω από δέκα χρόνια στην καριέρα του.

Με δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στα αριστερά, ο Μοντόγια τη νέα σεζόν επιστρέφει στη… θέση του και μαζί με τον Οντουμπάζιο θα διεκδικήσουν τη θέση του δεξιού μπακ, έχοντας την ευκαιρία να αξιολογηθεί και πολύ πιο δίκαια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button