Ποδόσφαιρο

«Θρίλερ» για να βρεθεί στους ισχυρούς ο Άρης: Τα εισιτήρια που μένουν και κρίνουν τα γκρουπ

Μέχρι τέλους θα περιμένουν οι κιτρινόμαυροι για να δουν αν θα βρεθούν στους ισχυρούς του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference.

Μετά την χθεσινή ημέρα τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα στον χαώδες β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς οι περισσότερες θέσει καλύφθηκαν.

Αυτήν την στιγμή ο Άρης έχει την 41η καλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 90 ομάδες, με 22 θέσεις να περιμένουν κάτοχο. Οι 14 από αυτές θα καλυφθούν από ομάδες με μικρότερη βαθμολογία από τον Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν τα τελευταία εισιτήρια.

Η τρίτη της Δανίας, η πέμπτη της Τσεχίας, η κυπελλούχος Ελβετίας, τρεις ομάδες από το Ισραήλ, μία ομάδα από την Ρουμανία και μία από το Λιχτενστάιν είναι αυτές που θα καλύψουν τις τελευταίες θέσεις.

Εάν ο Άρης περάσει τουλάχιστον τέσσερις ομάδες, τότε θα μπει ως ισχυρός στον β’ προκριματικό της νεοσύστατης αυτής διοργάνωσης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button