Γενικά

«Θέλω να σας κάνω να περάσετε καλά – Ασχολούμαι με την συνθηματολογία αλλά όχι με τα αθλητικά

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Διογένης Δασκάλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Θέλω να σας κάνω να περάστε καλά, μετά από όλα όσα περάσαμε. Τώρα είμαστε στην μετάλλαξη Δ, μας έμειναν άλλα 20 γράμματα και ελπίζω να μην τα εξαντλήσουμε.

Εγώ θέλω ένα βράδυ να σας κάνω να περάσετε καλά. Θα είμαστε ανάμεσα στα δύο κτίσματα του Μεγάρου. Η comedy al dente είναι μία «ωμή κομοδία» όπως λένε στην Ιταλία. «Al dente» είναι το κομμάτι που κολλάει στα δόντια, αν θέλουμε να κάνουμε ακριβή μετάφραση.

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν από το μέγαρο, με όλους τους κανόνες. Ελπίζω να μην μας προλάβει η μετάλλαξη. Η παράσταση ήταν αρχικά να γίνει πέρυσι, μετά φέτος τον χειμώνα, αλλά και τις δύο φορές αναβλήθηκε λόγω της καραντίνας.

Για το τι θα μπορέσει να δει ο κόσμος:

Θα σχολιάσουμε όλη την επικαιρότητα. Από τα αγιασμένα βιτριόλια, μέχρι το 8ωρο που διαρκεί 24 ώρες, στον αγκώνα του Έλληνα που δικαιώνεται. Είτε από το κράνος που είναι στον αγκώνα, είτε από την μάσκα που φοριέται στον αγκώνα, ο Έλληνας προστατεύει αυτό το μέλος του σώματος του.

Για το πως προετοιμάζεται για τις παραστάσεις του:

Πάντα παρακολουθώ αυτό που παρακολουθεί ο κόσμος. Πέρα του τι μου αρέσει εμένα, παρακολουθώ αυτό που αρέσει. Αν άρεσε το λούνα παρκ, θα έβλεπα το λούνα παρκ. Το ίδιο κάνω σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Για τον κορωνοϊό:

Το μεγαλύτερο επιχείρημα για αυτούς που λένε «δεν υπάρχει ο ιός γιατί δεν τον βλέπω» ας σκεφτούν το ίδιο και για την ζέστη. Εμείς δεν ήμαστε αρνητές του κορωνοϊού, είμαστε μόνο αρνητές της καθιέρωσης του νέου τρόπου διασκέδασης.

Για το αν έχει σχέση με τα αθλητικά:

Από αθλητικά ξέρω ότι… η μπάλα είναι στρόγγυλη. Ασχολούμαι πολύ με την συνθηματολογία η οποία είναι λατρεμένη. Αυτά όμως δεν μπορώ να τα πω ούτε ραδιοφωνικά ούτε στο μέγαρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button