Ποδόσφαιρο

Η σημασία των στημένων και ο “απειλητικός” Ντάτκοβιτς

Ένας τομέας από τον οποίο περιμένει πολλά ο Άρης είναι αυτός των στημένων φάσεων, με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά.

Οι κιτρινόμαυροι (και) φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να έχουν ρόλο δημιουργού στα περισσότερα παιχνίδια τους, καθώς απέναντι τους θα βρουν ομάδες οι οποίες θα παίξουν για να καταστρέψουν και να μην δώσουν ανοιχτούς χώρους με… κάθε κόστος.

Αυτό σε συνδυασμό με την ύπαρξη παικτών που δύσκολα μπορούν να σταματηθούν (Φέτφα, Γκάμα κλπ) αναμφίβολα θα οδηγήσει σε αρκετές ευκαιρίες για την ομάδα να απειλήσει είτε από φάουλ, είτε από κόρνερ.

Οι ευκαιρίες αυτές θα είναι… χρυσές για μία ομάδα σαν τον Άρη, η οποία έχει στην διάθεση της παίκτες με πάρα πολύ καλά πόδια που μπορούν να απειλήσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά και να φέρουν την μπάλα στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις.

Ήδη μάλιστα φαίνεται ότι υπάρχουν παίκτες που “δείχνουν τα δόντια τους”. Ο λόγος γίνεται για τον Τόνι Ντάτκοβιτς ο οποίος είναι ιδιαίτερα κινητικός, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι έχει καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Τόσο με την Σάλκε, όσο και με την ΑΕΛ ανάγκασε τους αντίπαλους τερματοφύλακες να κάνουν δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις και… συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό δείχνοντας το τι μπορεί να κάνει και στο επιθετικό κομμάτι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button