Ποδόσφαιρο

Η νευρικότητα του Πάλμα και η διαχείρισή του

Ο Ονδουριανός εξτρέμ έδειξε ιδιαίτερα νευρικός και ανυπόμονος στο χθεσινό φιλικό, αντιδρώντας αρκετές φορές, όταν δεν του έβγαιναν οι ενέργειές του σε πάσες και τελειώματα.

Ο Πάλμα είναι γεγονός ότι «έπαιξε» και συνεχίζει να «παίζει» σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, αλλά για την ώρα παραμένει στον Άρη, κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα κι ετοιμάζεται για τα πρώτα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια των κιτρινόμαυρων.

Το σενάριο της πώλησής του μέσα στο καλοκαίρι παραμένει πιθανό, παρά το ότι μέχρι στιγμής στον Άρη δεν έχει φτάσει πρόταση που να ικανοποιεί τα οικονομικά «θέλω» της ομάδας, αλλά είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να μιλήσουν μαζί του, για να ηρεμήσει και να βοηθήσει τους κιτρινόμαυρους όπως έχει δείξει ότι μπορεί.

Πρόσφατα ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα πως δεν «καίγεται» να πουλήσει τον Πάλμα και αυτό θα γίνει μόνο αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της ομάδας, ενώ ως προτεραιότητα έχει τεθεί η παραχώρηση σε σύλλογο του εξωτερικού.

Όσο όμως ο παίκτης μένει στον Άρη, θα πρέπει να του γίνει -πέραν της κουβέντας μαζί του- μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, δίνοντάς του ένα επιπλέον οικονομικό κίνητρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button