Ποδόσφαιρο

Η καθυστέρηση του Ετέμπο και η επιβάρυνση του Ντουκουρέ!

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θεωρητικά οι κιτρινόμαυροι διαθέτουν τέσσερις ποδοσφαιριστές και εμφανίζονται πλήρεις, υπάρχουν όμως δύο ζητήματα που η διαχείρισή τους θα φανεί μέσα στο χρόνο.

Το πρώτο αφορά τον Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη και κατ’ επέκταση κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια για την αγωνιστική και φυσική κατάστασή του. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Νιγηριανός χαφ πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και μπορεί να επέστρεψε κάποια στιγμή προς το τέλος της σεζόν, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να μπει πλήρως στην ομάδα.

Το δεύτερο σχετίζεται με τον Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος δείχνει επιβαρυμένος από τα διαδοχικά παιχνίδια και δεν είναι τυχαία η απουσία του από το πρόγραμμα των προπονήσεων. Εκτός της διπλής ατυχίας στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα, αλλά και στη σαββατιάτικη προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει σωστή διαχείριση για να μην “καεί”.

Είναι δεδομένο λοιπόν, πως θα χρειαστεί οι Ντιόπ και Νταμπό να επαναλάβουν εμφανίσεις αντίστοιχες του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, προκειμένου ο Άρης να έχει δύο “σταθερές” στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Υπάρχουν φυσικά και οι Ματέο Γκαρσία, Έντουιν Ροντρίγκεζ, Μάρβιν Πϊρσμαν, που μπορούν αν δώσουν λύσεις στα χαφ, αλλά ως εναλλακτικές επιλογές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button