Ποδόσφαιρο

Η ευκαιρία του Ενκουλού!

Ο Καμερουνέζος στόπερ έχει περίπου έναν μήνα στον Άρη, περιμένοντας τις ευκαιρίες του, έχοντας μπροστά του ένα πολύ καλό δίδυμο, όπως οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς, με την απουσία του Τσέχου όμως, έχει πλέον τη δική του ευκαιρία.

Ο Τσέχος άνοιξε τον δρόμο με τον τραυματισμό του, όμως ο Άλαν Πάρντιου πήγε στην επιλογή του Μάρβιν Πίρσμαν για τον αγώνα στον Βόλο, χρησιμοποιώντας τον Καμερουνέζο ως αλλαγή. Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του 32χρονου στόπερ με τον Άρη και αυτή όμως ως αλλαγή, περιμένοντας να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που αναμένεται να γίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Πάρντιου να μην έδειξε πολλά πράγματα στη χθεσινή προπόνηση, όμως ο Ενκουλού είναι το φαβορί για να ξεκινήσει δίπλα στον Φαμπιάνο. Ο διεθνής Καμερουνέζος θα έχει την ευκαιρία να δείξει κάτι παραπάνω ως βασικός για πρώτη φορά.

Περίμενε αρκετό καιρό, όπως φυσικά και στον Άρη περιμένουν με ενδιαφέρουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί, με την ελπίδα ότι εμφανιστεί έτοιμος και θα καλύψει το πολύ σημαντικό κενό του Μπράμπετς, μέχρι ο τελευταίος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button