Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση του Ενκουλού και ο τέταρτος στόπερ!

Ενδεχομένως ο Καμερουνέζος στόπερ να χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να φθάσει σε επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, καθώς αυτό έδειξαν οι εξετάσεις του, αλλά και η εικόνα του από τη συμμετοχή του στις προπονήσεις του Άρη.

Ο Ενκουλού προέρχεται από απουσία δέκα μηνών, καθώς η τελευταία του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι καταγράφηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η πολύμηνη απουσία του από πρόγραμμα ομαδικής προπόνησης, προφανώς υπολογίζεται στο διάστημα που εκτιμάται ότι θα χρειαστεί για να νιώσει έτοιμος.

Οι εξετάσεις του έδειξαν ότι στο προηγούμενο διάστημα δούλεψε αρκετά για να διατηρηθεί σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση, γι’ αυτό καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι ενδέχεται να μπει στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος νωρίτερα του αναμενομένου. Αυτή η αίσθηση ενισχύθηκε και μέσα από την εικόνα του στις προπονήσεις.

Αυτό που δεν έχει αποκλειστεί, είναι το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Προφανώς δεν αποτελεί προτεραιότητα, δεδομένου του ότι είναι φανερή η ανάγκη ενίσχυσης σε άλλες θέσεις, αλλά εξετάζονται περιπτώσεις ελεύθερων στόπερ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Άρης θα πορευτεί με τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ενκουλού και φυσικά τους νεαρούς που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button