Ποδόσφαιρο

Εξετάζει τις επιλογές του για τα χαφ!

Η υπόθεση του Μπρούνο Κόστα μοιάζει αρκετά σύνθετη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο Άρης την αφήνει, καθώς ο 25χρονος Πορτογάλος αποτελεί τη βασική επιλογή για τις θέσεις των χαφ, με τους κιτρινόμαυρους όμως να κοιτάζουν και τις υπόλοιπες επιλογές τους.

Η αισιόδοξη εκτίμηση αναφέρει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να έρθει η υπόθεση στα χέρια του Άρη, καθώς επίσης και ότι θα εξαρτηθεί από το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της Πόρτο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Το μέλλον αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί α) από το αν η Πόρτο θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη μέσου, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες μιας γεμάτης χρονιάς για τον Κόστα και β) από το χρόνο συμμετοχής που θα του δώσει ο Κονσεϊσάο στα επόμενα παιχνίδια.

Η επανεξέταση των εναλλακτικών επιλογών ή ακόμη και η επαναδιαπραγμάτευση με παίκτες οι οποίοι είχαν απασχολήσει στην αρχή του καλοκαιριού, είναι κάτι που ήδη συμβαίνει στον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν σ’ έναν νέο κύκλο επαφών με παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκαν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, αλλά στις συζητήσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι δεν έχουν ομάδα, οπότε είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευση και ίσως ο Άρης προχωρήσει μία απ’ αυτές τις επόμενες μέρες, μην περιμένοντας άλλο τον Μπρούνο Κόστα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button