Ποδόσφαιρο

Η ατυχία του Ματίγια και η ανάγκη για το step-up του Κάτσε

Πάνω (και) στον Κάτσε θα βασιστεί ο Άρης τις δύο επόμενες εβδομάδες για την μεσαία γραμμή.

Ο Άρης έμαθε πως θα χρειαστεί για τις επόμενες 15 μέρες να πορευτεί χωρίς τους Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία. Και αν για το μεσοεπιθετικό κομμάτι υπάρχουν πέντε ακόμη επιλογές (για τρεις θέσεις) τα πράγματα στο κέντρο του γηπέδου είναι πιο ξεκάθαρα.

Πίσω από τους Σάσα-Τζέγκο (που θα αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου) θα είναι από τον πάγκο (αρχικά) ο Έργκις Κάτσε. Ο Αλβανός έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια ερχόμενος από τον πάγκο και ψάχνει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Στα παιχνίδια με Ολυμπιακό (εκτός), Παναιτωλικό, Ολυμπιακό (εντός) και Ατρόμητο είναι δεδομένο ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αυτό που χρειάζεται ο Άρης όμως δεν είναι απλά να παίξει παραπάνω ο Κάτσε, αλλά να δείξει τον καλό του εαυτό, καταφέρνοντας να ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής του Άρη, ακόμη και όταν ένας εκ των Σάσα και Τζέγκο δεν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button