Μπάσκετ

Εύκολα το Περιστέρι 96-67 τον Ιωνικό (video)

Το Περιστέρι όντας σε πολύ καλή βραδιά -ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο- επιβλήθηκε του Ιωνικού με 96-67 και είναι -έστω και προσωρινά- στη δεύτερη θέση της Basket League με ρεκόρ 6-2.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα την αναμέτρηση, κάτι που κατάφερε εύκολα να κάνει και πράξη, έχοντας πάρει πολύ σημαντική διαφορά από το τέλος της τρίτης περιόδου. Εξαιρετικοί Ντένμον, Αγραβάνης, Κασελάκης για τους γηπεδούχους. Δεν έφταναν στους φιλοξενούμενους οι 18 πόντοι του Παρκς.

Το Περιστέρι bwin ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι, φτάνοντας στο +10 (12-2) στο 4’, αλλά και στο +14 (18-4) 2 λεπτά αργότερα. Ο Ιωνικός, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη, μείωσε σε 24-17 λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, η οποία ολοκληρώθηκε με 26-17 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, φέρνοντας το παιχνίδι ακόμη και στην ισοπαλία στο 14’ (28-28). Σε εκείνο το σημείο, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη πάτησε… γκάζι και έφτασε στο +7 στο 17’ (39-32), ενώ αυτή η διαφορά έμεινε και μέχρι την ανάπαυλα, με το Περιστέρι bwin να προηγείται με 46-37!

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μπήκε αποφασισμένη να πάρει διαφορά ασφαλείας και να σβήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι. Κάτι που το κατάφερε σχετικά εύκολα, με τους Αγραβάνη και Κασελάκη να ανεβάζουν την απόδοση τους έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στο +26 με σκορ περιόδου 30-13, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στην τέταρτη περίοδο, οι γηπεδούχοι διατηρούσαν σταθερά τη διαφορά που απέκτησαν, μην αφήνοντας σε κανένα σημείο τους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν στο σκορ, ενώ μάλιστα το παιχνίδι τελείωσε με το Περιστέρι bwin να παίρνει τη νίκη με 29 πόντους περισσότερους, επικρατώντας 96-67.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 46-37, 77-50, 96-67

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button