Ποδόσφαιρο

Ευκαιρία για δύο, ίσως και για τρεις

Κάτσε, Γκάνεα και Μπρούνο διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οι απουσίες των Τζέγκο, Ιωάννου και η κακή εμφάνιση του Σάκιτς στο «Καραϊσκάκης» αναγκάζουν τον Άκη Μάντζιο να διαφοροποιήσει το αρχικό σχήμα ενόψει Παναιτωλικού.

Κάτσε και Γκάνεα εκτός απροόπτου θα πάρουν την ευκαιρία που χρειάζονται από τον προπονητή τους ενώ δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει στο αρχικό σχήμα και ο Μπρούνο.  Η συμμετοχή του πρώτου πρέπει να θεωρείται σίγουρη από την στιγμή που εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού είναι και ο Ματίγια.

Ο Ρουμάνος μπακ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού αλλά ο Σάκιτς δεν μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι όταν μάλιστα δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του. Για’ αυτό το λόγο ο Μάντζιος θέλει νε ενεργοποιήσει ξανά τον Γκάνεα.  

Η μέτρια παρουσία του Μπερτόλιο στα τρία τελευταία ματς ίσως αλλάξει τα πλάνα και για τον παίκτη που θα παίξει μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ. Ο Μπρούνο έδειξε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας. Το πιθανότερο να μπει σε αυτήν είτε παίζοντας πίσω από τον φορ είτε στα άκρα αντί του Σίλβα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button