Μπάσκετ

Απαράδεκτα σχόλια απ’ τον Παπαθεοδώρου

Επικίνδυνοι  χαρακτηρισμοί από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο και τα παράπονα της ομάδας του από τη διαιτησία.

Ξέφυγε επικίνδυνα ο προπονητής της ΑΕΚ. Με εκφράσεις, που δεν έχουμε συναντήσει ξανά από προπονητή σε τέτοιο επίπεδο, αποφάσισε να εκδηλώσει την διαμαρτυρία του για τη διαιτησία στο ματς της ομάδας του με το Λαύριο.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για σκατόψυχους και μικρόψυχους ανθρώπους που θα έπρεπε να ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η συμπεριφορά και τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ να τον φέρουν ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων, μιας και οι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.

Διαβάστε τι έγραψε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στα social media: «Μικρόψυχα και σκατόψυχα ανθρωπάκια… Ναι σε εσάς αναφέρομαι, εσάς που ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ και σε εσάς που ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ χτες το βράδυ το σχέδιο σας. Ναι μας πληγώσατε, ναι μας στεναχωρήσατε, νιώσαμε την αδικία και δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ. Εσείς σκατόψυχοι;;; Έχετε ήσυχη την συνείδησή σας;. γυρίσατε σπίτι σας στην οικογένειά σας στα παιδιά σας και τους κοιτάξατε στα μάτια… Ντραπήκατε έστω και λίγο;;

ΥΓ. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το πάθος και κυρίως την συμπεριφορά τους για 45 λεπτά»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button