Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ ο Ρουπ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα στον Άρη η προετοιμασία για το νέο ντέρμπι που έχει μπροστά του, αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (30/04, 20.00), με τον Γερμανό μέσο να προπονείται σε έντονους ρυθμούς.

Οι παίκτες ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα χθες, ώστε να αποφορτιστούν από τα δύο ματς σε διάστημα τριών ημερών, ανεβάζοντας από σήμερα ρυθμούς και με τον Τόλη Τερζή να βλέπει το ιατρικό δελτίο να έχει μείον ένα πρόσωπο.

Ο Λούκας Ρουπ αισθάνεται αρκετά καλά, χθες προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς και ετοιμάζεται για την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός θα είναι, εκτός απροόπτου, μαζί με την ομάδα στην Τούμπα και διαθέσιμος για 10-20 λεπτά εφόσον τον χρειαστεί ο προπονητής του Άρη την επόμενη Κυριακή.

Ο 32χρονος άσσος θα χρειαστεί λίγο χρόνο ώστε να επανέλθει σταδιακά μετά τη δίμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση και υπολογίζεται να είναι 100% έτοιμος για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, αξιοποιώντας τα δύο επόμενα ώστε να ενισχύσει τον αγωνιστικό ρυθμό του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button