Μπάσκετ

Ερωτηματικό η παραμονή Σανδραμάνη

Ελεύθερος είναι ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης το φετινό καλοκαίρι, χωρίς να είναι βέβαια η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί ο Άρης.

Την απόφαση για το κατά πόσο θα συνεχίσουν την συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Σανδραμάνη καλούνται να πάρουν οι κιτρινόμαυροι για την νέα σεζόν.

Ο Άρης δεδομένα θα ποντάρει περισσότερα σε Έλληνες, θέλοντας μάλιστα να αναδείξει καλαθοσφαιριστές στους οποίους θα μπορεί να στηριχθεί τα επόμενα χρόνια.

Το “πρότζεκτ” του Σανδραμάνη είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα στην ηλικία του. Πρόκειται για παίκτη με ικανότητα στο σκοράρισμα σε καταστάσεις ένας εναντίων ενός, χωρίς ντρίπλα αλλά και μετά από ντρίπλα αλλά και αθλητή αξιόπιστο αμυντικά και με συνεχόμενες παρουσίες στις Εθνικές.

Στα πλην είναι ότι δεν βρήκε χρόνο για να δείξει περισσότερα πράγματα την σεζόν που ολοκληρώθηκε, οπότε δεν υπάρχουν ουσιαστικά δείγματα για το τι μπορεί να κάνει στην Α1.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από τον Προμηθέα, με τους Πατρινούς να τον αποδεσμεύουν σε χρονικό σημείο που οι ομάδες είχαν ήδη κλείσει τα ρόστερ τους. Τελικά ο Σανδραμάνης συμφώνησε με τον Άρη όπου όμως η πίεση ήταν μεγάλη και το περιθώριο για αλλαγές στο ροτέισον μικρό.

Ακόμη στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι νεαροί παίκτες που θέλουν χρόνο συμμετοχής, πράγμα που κάνει δυσκολότερο το έργο του Σάββα Καμπερίδη στο να επιλέξει ποιοι μπορούν να δώσουν περισσότερα πράγματα στον Άρη την νέα σεζόν.

Πλέον ουσιαστικά οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θα πρέπει να αποφασίσουν το κατά πόσο θέλουν να “ποντάρουν” επάνω στον Σανδραμάνη στην νέα σεζόν, ή αν θα κινηθούν σε κάποια άλλη κατεύθυνση.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button