Ποδόσφαιρο

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας 1-0: Ξανά μόνος στην κορυφή!

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και πάλι ο Εργοτέλης, καθώς μετά τη νέα νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Η πρώτη πολύ καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 3ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κατσούρι από τα δεξιά ο Άστρας έδιωξε λανθασμένα, ο Τσέλιος πήρε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ωστόσο καθυστέρησε ελάχιστα και οι αμυντικοί κόντραραν το σουτ που επιχείρησε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ.

Στο 30’ λίγο έλειψε να το πετύχουν, καθώς ο Κόνραντ έκανε μία εξαιρετική κάθετη στον Μανουσάκη, εκείνος επιχείρησε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά ο Αστράς έπεσε και μπλόκαρε έστω και με δυσκολία την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι επτά λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπάλλας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Άππι και άφησε την ομάδα του με δέκα.

Το πρώτο μέρος πάντως ολοκληρώθηκε γκολ με τον Εργοτέλη να έχει την υπεροχή και τον Αστρά να κάνει την επέμβαση του ματς στο σουτ του Μανουσάκη στο 30′. Η εικόνα του αγώνα στον δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να βγουν στην επίθεση. 

Στο 64′ καταγράφηκε και η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Λύταινας βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο έκανε μία λόμπα, ωστόσο η προσπάθεια του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να πατήσουν με σχετική ευκολία την αντίπαλη περιοχή. 

Μέχρι όμως το 75′ όπου τότε κατάφεραν να πετύχουν και το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Μετά από σέντρα του Ποζατζίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, ο Κόνραντ με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστρά και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Κρητικούς να σκαρφαλώνουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και στο +1 από τον δεύτερο Ιωνικό και την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, να παραμένει στην 10η θέση με 9 βαθμούς.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πεϊος (67′ Κοκκίνης), Τσέλιος, Άππι (57′ Μπουτσάκης), Κωστανάσιος (57′ Μπουρσέλης), Κόνραντ (83′ Πατρινός), Μανουσάκης.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Λύταινας, Μπάλλας, Γιάκος (45′ Καρίκι), Νύκταρης (68΄ Αθανασιάδης), Ομπράντοβιτς (40′ Μπάμπης), Σέχου (68′ Μπαλογιάννης)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button