Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη – Αποφασίζει για τις αλλαγές ο Ένινγκ

Ο Άρης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ατρόμητο (1/3, 19:00) , στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έναν αγώνα που όπως ενημέρωσε και ο Μίχαελ Ένινγκ, οι «κιτρινόμαυροι» θα κατέβουν με αρκετές αλλαγές.

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους οι παίκτες από το ματς στην Λαμία και τώρα ο Γερμανός τεχνικός «καλείται» να αποφασίσει για το πόσο θα ανοίξει το ροτέισον στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης τρία 24ωρα μετά το ματς της Κυριακής, αντιμετωπίζει στο πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής παιχνίδι την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου (Τετάρτη 4/3, 18:30). Είναι λογικό λοιπόν, στο ματς με τον Ατρόμητο ο Ένινγκ να κάνει κάποιες αλλαγές προκειμένου να ..γεμίσει μπαταρίες η βασική ενδεκάδα του ενόψει ΑΕΚ σε συνδυασμό με το γεγονός πως το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο καθώς ο Άρης έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play off.

Ο αριθμός των αλλαγών εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι μεγάλος, ωστόσο παίκτες όπως ο Ντουρμισάι, ο Ντιγκινί και ο Σούντγκρεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν βασικοί στο συγκεκριμένο ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button