Ποδόσφαιρο

Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Γκάμα, Ματίγια και Σούντγκρεν, με Μάνο ξανά στην κορυφή!

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στην Τρίπολη και φαίνεται να έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν…

Μετά το δεύτερο εντός έδρας σερί… στραπάτσο ο Άρης είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα Τρίπολης.

Το σοκ της Τετάρτης δύσκολα θα επηρεάσει αρνητικά παίκτες και τεχνική ηγεσία. Από χθες όλοι τους έχουν αφοσιωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο προπονητής του Άρη για διάφορους λόγους αναμένεται να κάνει τουλάχιστον τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς που πέρασε. Θα ήθελε να κάνει ακόμη 1-2 αλλά λόγω απουσιών και ελλείψεων δεν του δίνεται η ευκαιρία.

Οι σίγουρες τρεις αλλαγές είναι στην άμυνα, στην μεσαία γραμμή και στο ένα άκρο της επίθεσης. Ο Σούντγκρεν που όπως αποδείχθηκε ήταν απαραίτητος για το ματς με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας αντικαθιστώντας τον ντεφορμέ Σάκιτς. Ο Ματίγια που και αυτός θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός την Τετάρτη, θα πάρει τη θέση του Τζένγκο και ο Μπρούνο Γκάμα που είναι 100% έτοιμος θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντικαθιστώντας πιθανότατα τον Ματέο Γκαρσία.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μάνος ενώ αν και θα ήθελε  ο Μάντζιος να ξεκουράσει έναν εκ των Ρόουζ-Δεληζήση, λόγω της απειρίας του Μπαγκαλιάνη δεν θα το κάνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button