Ποδόσφαιρο

Επίκαιρο όσο ποτέ: Όταν ο Σπανός έλεγε για τις «επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις»

Τελικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. Αυτό φαίνεται καθώς οι δηλώσεις ενός ανθρώπου του 2017 είναι… επίκαιρες όσο ποτέ τέσσερα χρόνια μετά.

Τότε ο Δημήτρης Σπανός, προπονητής του Παναιγιάλειου την σεζόν 2016-17 είχε δει τον ποδοσφαιριστή του, Τάκη Παπαδόπουλο να κάνει πέναλτι απέναντι σε δύο εκ των τριών διεκδικητών της ανόδου (Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης).

Όταν έγινε μία φορά υπερασπίστηκε τον παίκτη του, αλλά την δεύτερη τον έβγαλε από το γήπεδο κατευθείαν μιλώντας για επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, που παύει να είναι σύμπτωση.

Δηλώσεις που θα μπορούσε να είχε κάνει κάλλιστα ο Αργύρης Γιαννίκης, για τον παίκτη του, Αντώνη Οικονομόπουλο. Ο 22χρονος έκανε ένα πολύ «εύκολο» πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Ανθρώπινο λάθος θα έλεγε κανείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και με το παιχνίδι ανοιχτό έκανε και δεύτερη παράβαση πέναλτι, δίνοντας ουσιαστικά το 0-2 και την νίκη στον ΠΑΟΚ. Ένα λεπτό αργότερα ο προπονητής του ΠΑΣ τον απέσυρε από το γήπεδο.

Έτσι μετά από τέσσερις σεζόν βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν απλά μιλάμε για «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση».

Δείτε τις… επίκαιρες όσο ποτέ δηλώσεις του πρώην προπονητή του Άρη στο 7:46:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button