Μπάσκετ

Εμφανίστηκε ο Φιτζπάτρικ που… ήθελε ο Άρης

Την καλύτερη του εμφάνιση για την φετινή χρονιά έκανε ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ που θύμισε τον παίκτη που ήθελε ο Άρης

Ο Αμερικανός ξεκίνησε την σεζόν άσχημα στην Λε Πορτέλ. Είχε μόλις ένα “διψήφιο” παιχνίδι και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την κατάσταση.

Ακόμη και όταν μετακόμισε στον Άρη (όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος) δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε. Από την άλλη πλευρά όμως και ο Φιτζπάτρικ δεν ήταν αυτός που ήθελε ο Άρης.

Απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, ήταν η πρώτη φορά που θύμισε όντως τον Φιτζπάτρικ που γνωρίσαμε στην Ελλάδα. Έδειχνε ότι ήξερε τι θέλει μέσα στο γήπεδο, αλλά και το ότι ήξερε τι θέλει ο προπονητής του. Κατέβασε ριμπάουντ, σούταρε και έκανε την διαφορά.

Οι 19 πόντοι που πέτυχε είναι ρεκόρ για την φετινή σεζόν, ενώ με τα πέντε τρίποντα στα οποία ευστόχησε ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση στην καριέρα του.

Πλέον φυσικά το ζητούμενο είναι οι τελευταίες (τρεις) καλές εμφανίσεις να μην είναι ένα πυροτέχνημα, αλλά ένα δείγμα ότι νιώθει πλέον άνετα και πρόκειται να βοηθήσει τον Άρη ενόψει του “φινάλε” της σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button