Μπάσκετ

Ελλάδα και Φλιώνης πετάνε για Βοσνία

Για την Βοσνία θα αναχωρήσει σήμερα η Εθνική ανδρών με τον Δημήτρη Φλιώνη.

Η επίσημη αγαπημένη μαζί με τον αρχηγό του Άρη θα δώσει δύο παιχνίδια στην «φούσκα» της Βοσνίας, με μόνο στόχο να κάνει το 2/2.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ:

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν 14 παίκτες και σε σχέση με την αρχική επιλογή που είχε κάνει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπήρξαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τους Δημήτρη Κακλαμανάκη, Δημήτρη Φλιώνη και Νίκο Ρογκαβόπουλο να αντικαθιστούν τους Χάρη Γιαννόπουλο, Λίνο Χρυσικόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι 14 παίκτες είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Δημήτρης Φλιώνης (Αρης).

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής είναι στις 27/11 (19.00) με αντίπαλο τη Λετονία και στις 29/11 (19.00) κόντρα στη Βουλγαρία.
Στους δύο πρώτους αγώνες, έχουν επιτευχθεί ισάριθμες νίκες, εντός έδρας επί της Βουλγαρίας με 73-63 και εκτός έδρας επί της Βοσνίας με 70-65. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button