Ποδόσφαιρο

Εβδομάδα CAS με απόφαση που κρίνει το μέλλον!

Για μία ακόμη φορά τον τελευταίο χρόνο ο ποδοσφαιρικός Άρης ζει στον αστερισμό του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Δικαστηρίου, περιμένοντας την ετυμηγορία για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Η ανακοίνωση της απόφασης του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, για την οποία ο Άρης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, η οποία τελεί σε αναστολή, θα δώσει το έναυσμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μπορεί ο Άρης να είναι εν μέσω της “μάχης” για την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά η μεταγραφική ενίσχυση είναι στο μυαλό όλων.

Η τελευταία ημερομηνία που έδωσε το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο είναι η 29η Απριλίου και οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν ότι θα έχουν την απόφαση και αυτή θα είναι θετική. Οι οιωνοί είναι καλοί για τον Άρη, καθώς η πληρωμή όλων των επίδικων ποσών στους ποδοσφαιριστές της παλιάς ΠΑΕ, είναι ένας σαφές δείγμα των προθέσεων της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του Άρη που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους και αν έρθουν τα ευχάριστα νέα θα προχωρήσουν στις τελικές επαφές. Με γνώμονα τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας, αλλά και την απόκτηση ποδοσφαιριστών με μεταπωλητική αξία, αλλάζοντας το πλάνο που υπήρχε μέχρι σήμερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button