Ποδόσφαιρο

Εβδομάδα με άρωμα… CAS!

Ο Άρης περιμένει την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, για να πάρει το “ΟΚ” και να προχωρήσει στη μεταγραφική του ενίσχυση.

Την προσεχή Παρασκευή (10/06) είναι η τελευταία ημερομηνία που έχει δώσει το Ανώτατο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο, όσον αφορά την έκδοση της απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι, που ταλαιπωρεί τον Άρη εδώ και πάνω από δύο χρόνια. Ο άνθρωποι του Άρη την περιμένουν ίσως και νωρίτερα (σήμερα ή αύριο), για να ξέρουν πως θα πορευθούν.

Οι κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι είτε θα υπάρξει οριστική δικαίωση, είτε μία τιμωρία με αναστολή, είτε μετατροπή της ποινής σε πρόστιμο, είτε μία νέα αναβολή. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως ο Άρης θα μπορέσει να κάνει κανονικά μεταγραφές και το φετινό καλοκαίρι, έχοντας την ευχέρεια να αρχίσει να υλοποιεί τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν.

Η δημοσιοποίηση της απόφασης του CAS για την προσφυγή που είχε κάνει η ΕΠΟ για τη δική της τιμωρία για την ίδια υπόθεση, κάνει τους κιτρινόμαυρους να αισιοδοξούν για τη δικαίωση. Ο Άρης έτσι και αλλιώς έχει τη μικρότερη αντικειμενική ευθύνη γι’ αυτό που έγινε, καθώς ουσιαστικά ακολούθησε τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button