Ποδόσφαιρο

Είπε την αλήθεια ο Φερέιρα: «Όταν αποδέχτηκα την πρόταση της Παλμέιρας, το έκανα για να πάω σε μια μεγάλη ομάδα»!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε πως έφυγε από την Ελλάδα για να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα…

Ο Αμπέλ Φερέιρα εξήγησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας με την Παλμέιρας γιατί αποδέχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο την πρόταση της παραδεχόμενος ουσιαστικά πως πήγε να δουλέψει στην πρώτη μεγάλη ομάδα της καριέρας του!

Μετά το Copa Libertadores, ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε και το Κύπελλο Βραζιλίας. Ο Πορτογάλος τέως προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας κατάφερε μέσα σε πέντε μήνες να μεταμορφώσει τη «βερντάο» και να την οδηγήσει στους τίτλους.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) επί της Γκρέμιο στο Allianz Parque δήλωσε:

«Θυμάμαι όταν έφτασε η πρόταση της Παλμέιρας, ήταν αδύνατον να αρνηθώ. Πέρα από τις δικές μου φιλοδοξίες ήξερα που πηγαίνω. Έφτασα στην Παλμέιρας χωρίς να έχω κατακτήσει τίτλους. Για να νικήσεις πρέπει να είσαι σε μεγάλες ομάδες. Το έχει πει και ο Γκουαρδιόλα αυτό. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποδέχτηκα την πρόταση. Όταν αποδέχτηκα την πρόταση της Παλμέιρας χωρίς να έχω κατακτήσει τίτλους, το έκανα για να πάω σε μια μεγάλη ομάδα και να νικάω. Σήμερα είμαι καλύτερος προπονητής χάρη στην ομάδα και τους παίκτες της Παλμέιρας. Θυμάμαι τι είπα στην παρουσίασή μου στο προπονητικό κέντρο στους παίκτες μου: Θα χρειαστώ περισσότερο εσάς, από ό,τι θα χρειαστείτε εσείς εμένα», τόνισε ο 42χρονος προπονητής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button