ΑπόψειςΜπάσκετ

Είναι η ώρα των μικρών…

Απαραίτητο μοιάζει το να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες οι Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Σούλερ.

O Τζαμάλ Σούλερ ολοκληρώνει την σύντομη θητεία του στον Άρη, και η αλήθεια είναι πως το κάνει χωρίς να αφήνει θετικές μνήμες. Στο σήμερα όμως οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν τα λεπτά του, με παίκτες οι οποίοι θα δώσουν περισσότερα πράγματα από ότι ο Αμερικάνος.

Σε αυτές τις ανακατατάξεις φαίνεται απαραίτητο να δοθεί χρόνος συμμετοχής στους δύο νεαρούς του Άρη, τον Γιάννη Σιδηροηλία και τον Όμηρο Νετζήπογλου.

Ο πρώτος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από την περσινή χρονιά. Έχει δείξει ότι μπορεί να αναλάβει «ειδικές αποστολές», είναι πιο γρήγορος από τους περισσότερους συμπαίκτες του ενώ ακόμη έχει αποδειχθεί χρήσιμος και στο επιθετικό κομμάτι.

Είναι η ώρα του να δείξει αν μπορεί από τώρα να βοηθήσει και να αναλάβει σημαντικότερο ρόλο, σε μία ομάδα για την οποία δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι.

Όσο για τον Νετζήπογλου, μπορεί να μην του έχουν δοθεί ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, αλλά θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.

Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του από τις παρουσίες του στις εφηβικές ομάδες, αγωνιζόμενος μάλιστα με μεγαλύτερους αντιπάλους, ενώ σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν… βγάζει μάτια στις προπονήσεις.

Βέβαια για την περίπτωση του Νετζήπογλου πρέπει πρώτα να βγει το δελτίο του, κάτι που όμως πρέπει να γίνει άμεσα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button