Βόλεϊ

Δύο ξένοι για το βόλεϊ: Ο «κλεισμένος» και το «μπαμ»

Ο Άρης στοχεύει στην άνοδο στην Volleyleague, με σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας να είναι οι ξένοι παίκτες της ομάδας.

Ο Σπύρος Γκολίτσης… δεν έχει σταματήσει να βλέπει παίκτες. Ο προπονητής του Άρη με μεγάλη προσοχή έψαχνε τις καλύτερες λύσεις για τους ξένους της ομάδας και φαίνεται πως πλέον έχει καταλήξει.

Υπάρχει μία περίπτωση διεθνή παίκτη από χώρα με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Άρη και θα ανακοινωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πέρα από αυτήν την περίπτωση, γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης ο οποίος θα αποτελέσει «μπαμ» και θα ανεβάσει επίπεδο ολόκληρη την ομάδα.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι ο Άρης κάνει κινήσεις με στόχο την άνοδο στην Volleyleague μετά από χρόνια στα οποία ταλαιπωρήθηκε σε κατηγορίες πολύ κατώτερες του ονόματος του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button