Ποδόσφαιρο

“Δουλειά” στα στημένα

Ο Άρης είχε αρκετά προβλήματα και την περσινή χρονιά στις στημένες φάσεις και στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που θέλει να βελτιώσει τη νέα σεζόν.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Το μεγαλύτερο κομμάτι της χθεσινής απογευματινής προπόνησης λοιπόν, αφιερώθηκε από τον Χερμάν Μπούργος στις στημένες φάσεις, όσον αφορά την αντιμετώπισή τους τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Είναι γεγονός ότι ο Αργεντινός τεχνικός είχε ρίξει από την στιγμή που ήρθε την περσινή σεζόν το βάρος σ’ αυτό το κομμάτι, το οποίο όμως χρήζει μεγαλύτερης βελτίωσης, καθώς τα “στημένα” είναι πλέον ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού.

Ο Μπούργος χθες χρησιμοποιούσε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του σε καταστάσεις από εκτελέσεις τόσο φάουλ, όσο και κόρνερ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό το κομμάτι. Μάλιστα αρκετές φορές σταματούσε την προπόνηση δίνοντας οδηγίες τόσο στους αμυνόμενους, όσο και στους επιτιθέμενους, για να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button