Μπάσκετ

Διπλό-έκπληξη του Ηρακλή στο Περιστέρι

Με ανατροπή κατάφερε να πάρει μία νίκη στο Περιστέρι η ομάδα του Ηρακλή.

Το Περιστέρι (9-7) βρέθηκε στο +10 στο 29′, αλλά ο Ηρακλής (6-9) το γύρισε και νίκησε με 70-79. 

Ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επικρατώντας με 70-79. Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 10 πόντους διαφορά στο 29′ (58-48) ωστόσο ανέτρεψαν της κατάσταση και έφυγαν πανηγυρίζοντας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αναζητούν τον έλεγχο του ρυθμού, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που κατάφεραν να επιβληθούν πρώτοι. ΜακΛίν και Πέτεγουεϊ (2/2 τρίποντα) βοήθησαν το Περιστέρι να βρεθεί στο +13 (27-14, 11′).

Σε εκείνο το σημείο ο Ηρακλής αφενός βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία και αφετέρου πήγε σε προσπάθειες κοντά στο καλάθι κι έτσι ο Καββαδάς μείωσε σε 27-23 (14′). Ο Μανωλόπουλος στα λεπτά που ακολούθησαν είδε αντίδραση των παικτών του και με τρίποντο του Βασιλόπουλου προηγήθηκε με 37-31 (18′).

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν κάπως πιο αποφασισμένοι στο παρκέ. Στην άμυνα παρουσιάστηκαν με μεγαλύτερη σκληράδα ενώ στην άλλη πλευρά το τρίποντο του Γκουτιέρεζ έστειλε τη διαφορά στους 10 πόντους (50-40, 26′) και λίγο αργότερα στο 58-48 (29′). Ο Χάγκινς ανέλαβε δράση στην επίθεση και χάρη στον Αμερικανό οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 58-53 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Ηρακλής διατήρησε τον ρυθμό που είχε βρει με τον Ίμπανκς να δίνει επιπλέον βοήθεια στον Χάγκινς. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι και έτσι ο «Γηραίος» προσπέρασε με 61-65 (34′). Το Περιστέρι ανέβασε την πίεση στην άμυνα σε όλο το γήπεδο, όμως οι παίκτες του Σκουρτόπουλου έμειναν ψύχραιμοι και πανηγύρισαν σημαντική εκτός έδρας νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button