Μπάσκετ

Ανάσα! Αδιαπέραστη άμυνα και νίκη (70-53) απέναντι στην Λάρισα

Ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ήταν ο Άρης από το 15ο λεπτό και μετά, παίρνοντας σημαντική νίκη.

Βγήκε μπροστά ο Άρης, απάντησε ο Σμιθ:

O Άρης ξεκίνησε πολύ καλύτερα και προηγήθηκε με 8-2 χάρη στα τρίποντα των Κουζέλογλου και Φλιώνη, ενώ η διαφορά έφτασε μέχρι τους εννέα πόντους (18-9) χάρη σε τρεις βολές του Τσάλμερς.

Με πρωταγωνιστή τον Σμιθ που πέτυχε 7 πόντους, η Λάρισα έτρεξε ένα 11-0 για να περάσει μπροστά (18-20) με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 22-22 χάρη σε καλάθι του Τσάλμερς.

Αδιαπέραστη άμυνα και διψήφιο προβάδισμα:

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι πήραν προβάδισμα 28-26 με καλάθι του Μιλόσεβιτς, ενώ ο Σιδηροηλίας με τρίποντο έκανε το 31-26.

Ο Σμιθ μείωσε σε 31-29 με πέντε λεπτά να απομένουν για το τέλος του ημιχρόνου, αλλά από εκεί και πέρα ήρθε ένας μονόλογος του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι δεν δέχθηκαν ούτε πόντο(!) ενώ πέτυχαν άλλους εννέα για να κλείσουν το πρώτο μέρος με το υπέρ τους 40-29 χάρη σε buzzer beater του Φλιώνη.

Έφτασε στο +20 και μετά όλα ήταν τυπική διαδικασία:

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Άρης με ένα 13-2 προηγήθηκε για πρώτη φορά με είκοσι πόντους (53-33) και μάλιστα με τρίποντο του Ντεκόζι το σκορ έγινε 56-33. Ακολούθησαν τέσσερις πόντοι από την Λάρισα για το 56-37 που ήταν και το τελικό σκορ της τρίτης περιόδου.

Τίποτα δεν άλλαξε και στην τέταρτη περίοδο με τον Άρη χωρίς να ιδρώσει να παίρνει την νίκη με 70-53 και να παίρνει μεγάλη ανάσα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button